Smultron essence - smaksättareMånga glömmer bort smultron i både bakning och till saft. Smultron som är så gott och är en utmärkt smaksättare till bakning. Smultron väcker barndomsminne, sommar, semester och sommarlov. Helt underbart. Farmor hade alltid iskall smultronsaft som man bara älskade. Själv har jag försök få till den där smultronsaften, men det har visat sig inte vara lika enkelt som man kan tro. Smultronsaftens bas är superenkel men det ska till den där sista touchen för att det ska bli sådär bra som man minns den. 

För att sparka liv i smultron smaksättning igen så har jag skrivit lite tips på vad man kan använda smultron essence till i detta inlägget. Kommer du på något får du mer än gärna kommentera inlägget. :) Låt smultron bli great again. 

Smultron essence till bakning

Om du ska bara och piffa upp dina smaker lite kan jag varmt rekommendera att tillsätta lite smultron essence. Det är sååå gott och gör att det känns lite fräschare. 

Smultron essence till läppglans

Ja, varför inte? Om du gör ditt egna läppglans kan du med små medel få den lite mer unik och just din smak. Med smultron essence sticker du ut lite extra och du får en egen touch. 

Om du inte vet hur du gör eget läppglans hittade jag en superbra guide på det här

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Förnya Sovrummet - Välj det Rätta Bäddsetet och Påslakansetet

Har du testat Smultron?